Dane ze stacji meteorologicznej w Zielonej

meteo

Dane o jakości powietrza w powiecie żuromińskim

Informacje o zarządzie

XIV edycja Konkursu Konkursu o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego dla mazowieckich producentów żywności za najlepszy produkt roku 2020

Opublikowano .

laur

Samorząd Województwa Mazowieckiego, mając na uwadze potrzebę promowania produktów żywnościowych wytwarzanych przez mazowieckich producentów żywności organizuje kolejną już edycję konkursu  dla mazowieckich producentów żywności. Konkurs zaplanowany został z myślą  o  jak najszerszym gronie producentów żywności z terenu województwa mazowieckiego. Udział w  konkursie mogą brać nie tylko firmy komercyjne, ale także podmioty, organizacje zajmujące się wytwarzaniem żywności na mniejsza skalę, takie jak: koła gospodyń wiejskich, stowarzyszenia, gospodarstwa agroturystyczne, osoby fizyczne, które mogą udokumentować swoja działalność posiadanymi certyfikatami dyplomami, zaświadczeniami lub innymi dokumentami.  Zgłoszony produkt powinien być powtarzalny, by można było go promować przy różnych okazjach.

Celem Konkursu jest wyłonienie i nagrodzenie producentów wyróżniających się wysoką jakością produkcji, kultywowaniem i popularyzowaniem mazowieckiej tradycji kulinarnej, a także oryginalnością i innowacyjnością w podejściu do tematu żywności i przetwórstwa oraz promocji mazowieckiej żywności.

Zachęcamy do udziału w konkursie. Zgłoszenia do konkursu są przyjmowane do 31 marca br.

Szczegółowe informacje dotyczące konkursu znajdują się na stronie internetowej Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie.

Kliknij by przejść do szczegółowych informacji.

e-max.it: your social media marketing partner