Starostwo Powiatowe w Żurominie informuje, iż w dniu

29 marca 2024 (piątek) urząd będzie czynny

do godziny 13:00.

 Kasa urzędu będzie czynna do godziny 12:30.

 (dyżur sekretariatu do godziny 15:30)

Logotypy__CPPC_3


Dane ze stacji meteorologicznej w Zielonej

meteo

Dane o jakości powietrza w powiecie żuromińskim

AKTUALNOŚCI

Program promocji branży polskich specjalności żywnościowych

Opublikowano .

Z uwagi na fakt, że Agencja Rynku Rolnego jest realizatorem branżowego programu promocji branży polskich specjalności żywnościowych, uprzejmie proszę o dystrybucję załączonych informacji dot. udziału w jesiennych wydarzeniach organizowanych przez ARR wśród przedsiębiorców.

W programie mogą uczestniczyć przedsiębiorcy, którzy prowadzą działalność gospodarczą i mają siedzibę na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, a ich podstawowa działalność gospodarcza jest zgodna z następującymi kodami Polskiej Klasyfikacji Działalności 2007:

  • 10.11.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu,
  • 10.12.Z - Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu,
  • 10.13.Z - Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego,
  • 10.32.Z - Produkcja soków z owoców i warzyw,
  • 10.39.Z - Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw,
  • 10.51.Z - Przetwórstwo mleka i wyrób serów,
  • 10.61.Z – Wytwarzanie produktów przemiału zbóż,
  • 10.71.Z – Produkcja pieczywa, świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek,
  • 10.72.Z – Produkcja wyrobów ciastkarskich,
  • 10.73.Z – Produkcja makaronów,
  • 10.82.Z - Produkcja kakao, czekolady i wyrobów cukierniczych,
  • 10.83.Z – Przetwórstwo herbaty i kawy,
  • 11.01.Z – Produkcja wódek,
  • 11.03.Z – Produkcja cydru i pozostałych win owocowych,
  • 11.04.Z – Produkcja pozostałych niedestylowanych napojów fermentowanych,
  • 11.05.Z – Produkcja piwa.

W załączeniu przesyłam oferty udziału oraz formularze zgłoszeniowe w następujących wydarzeniach organizowanych przez ARR w ramach branżowego programu promocji w 2013 r. tj.:

  1. Targi World Food Moscow 2013,
  2. Targi Polagra Food 2013,
  3. Targi Anuga 2013,
  4. Targi World Food Ukraine 2013,
  5. Targi Sial Middle East 2013,
  6. Seminarium branżowe podczas trwania targów Anuga 2013,
  7. Misja gospodarcza podczas trwania targów Anuga 2013,

 Informacje dotyczące ww. wydarzeń wraz z załączonymi dokumentami są dostępne na stronie internetowej Agencji Rynku Rolnego w zakładce Branżowy Program Promocji / Oferty udziału w wydarzeniach:

 http://www.arr.gov.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=206&Itemid=641

W najbliższych dniach będzie dostępna również oferta udziału w seminarium branżowym organizowanym podczas trwania targów World Food Moscow 2013.

UWAGA - Warunkiem uczestnictwa w misji jest dokonanie wpłaty zaliczki w wysokości 30% szacunkowych kosztów brutto na konto Agencji Rynku Rolnego wskazane w formularzu zgłoszeniowym.

W razie jakichkolwiek pytań dotyczących kwestii organizacyjnych związanych z udziałem w imprezach branżowych proszę o kontakt z następującymi osobami:

Targi:

  1. 1)   Panią Małgorzatą Milasiewicz, tel. (022) 661-72-79; e-mail:   Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. 2)   Panią Kingą Meresińską – Jeżewską, tel. (022) 661-71-85; e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Seminarium branżowe:

  1. 1)     Panem Marcin Ciężkim, tel. (022) 661-74-05, e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
  2. 2)     Panią Justyną Kowalik-Trzasko,(022) 661-71-88, e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Misja Gospodarcza:

1) Panią Agnieszką Chudzik, tel. (022) 661-73-87; e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

2) Panią Justyną Kowalik Trzasko, tel. (022) 661-71-88; e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Ponadto uprzejmie informuję, że osobami do kontaktu z ramienia ARR w zakresie warunków udziału w Branżowym Programie Promocji branży polskich specjalności żywnościowych są:

1) Pani Ewa Kozanecka, tel. +48 22 661 73 36

2)Pani Agata Szcześniak, tel. +48 22 661 70 45

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


 

Załączniki:

zipZalaczniki.zip2.93 MB

e-max.it: your social media marketing partner